Specialist in logistieke dienstverlening
Van Appeldoorn Transport & Logistics is de expert op het gebied van logistieke dienstverlening. Bij binnenkomst worden alle partijen op inslag gecontroleerd en geregistreerd. Vervolgens vindt terugkoppeling naar de opdrachtgever plaats conform het kwaliteitsbeleid waar wij voorstaan.

Value Added Logistics
Gezien de uitstekend geoutilleerde op- en overslagfaciliteiten weet Van Appeldoorn Transport & Logistics als geen ander invulling te geven aan de Value Added Logistics waar opdrachtgevers naar op zoek zijn bij transport en distributie van handelsgoederen in Nederland en het buitenland.
Douane entrepot
Als extra service beschikt Van Appeldoorn Transport & Logistics over een eigen douane entrepot. Het voordeel hiervan is dat opdrachtgevers buiten Europa gekochte goederen bij ons kunnen opslaan, zonder dat daar direct invoerrechten over betaald hoeven te worden. Pas als de goederen binnen Europa verkocht worden, handelt Van Appeldoorn Transport & Logistics de benodigde douaneformaliteiten af. Deze extra dienstverlening is een absolute pré voor veel opdrachtgevers en vormt een integraal onderdeel van de totale dienstverlening van Van Appeldoorn Transport & Logistics.

experts Douane entrepot

Voor meer informatie: e-mail en adresgegevens