Veiligheid gegarandeerd
Veiligheid is uiteraard één van de belangrijkste punten bij de opslag en overslag van gevaarlijke stoffen. Van Appeldoorn Chemical Logistics heeft haar op- en overslagfaciliteiten ingericht conform de strenge CPR 15-2-eisen. Dus wie besluit de opslag en/of overslag van gevaarlijke stoffen aan ons toe te vertrouwen is ervan verzekerd dat deze in vertrouwde handen zijn.

De modernste voorzieningen
Automatische blusinstallaties, explosievrije heftrucks voorzien van gasdetectiesystemen, vloeistofdichte vloeren en ondergronden behoren tot de standaardvoorzieningen bij Van Appeldoorn Chemical Logistics. Kosten noch moeite zijn gespaard om de aan ons toevertrouwde goederen veilig en verantwoord, betrouwbaar en snel te kunnen behandelen.

Betrouwbaar, flexibel en servicegericht
Van Appeldoorn Chemical Logistics is een betrouwbare, flexibele en servicegerichte organisatie die alles in het werk stelt om haar opdrachtgevers van dienst te zijn. Wie besluit met ons in zee te gaan, weet zich verzekerd van optimale service en kan erop vertrouwen dat gemaakte afspraken altijd worden nagekomen. Bovendien kan men rekenen op een zeer flexibele dienstverlening, want uw belang is voor ons van doorslaggevende betekenis.

Moderne voorzieningen gevaarlijke stoffen

Voor meer informatie: e-mail en adresgegevens